Reviews

Ik heb de Nine Star Ki Coachingssessie ervaren als een mooie spiegel die me veel heeft laten zien van wat ik van binnen eigenlijk al wist. Christian heeft een hele fijne manier van communiceren waardoor alles erg helder kan binnenkomen. Door de leuke en grappige voorbeelden begeleidt ze je met humor naar meer inzicht in jezelf. Het heeft mij erg veel perspectief gegeven en begrip in waarom ik op een bepaalde manier handel. Door de uitleg over Nine Star Ki en de 5- elementen, die daarbij horen, snapt mijn brein mijn natuur beter. Dit maakt ook dat ik mijn kwaliteiten en eigenschappen makkelijker kan accepteren en omarmen.

Elfrida Dosset

september ‘20

 In 2020 heb ik het genoegen gehad om Christian te mogen opleiden tot Nine Star Ki-coach.

Christian heeft de methodiek goed opgepakt en toegepast. Ze heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt in het laatste jaar. Dat maakt dat zij heel goed in staat is om haar cliënten op een waardevolle en goede manier te helpen. Ze is eerlijk, sensitief en beschikt over veel kennis. Haar eigen Nine Star Ki reeks start met een 1-water en dat maakt dat ze een natuurlijke aanleg heeft om een hele goede coach te zijn. Ze weet instinctief precies wat jij nodig hebt. Dat is zo fijn. Ze luistert zonder oordeel. Ze heeft liefde voor haar vak, haar klanten en Nine Star Ki.

Ik raad Christian aan als jouw Nine Star Ki-coach. Ze weet waar ze het over heeft. 

Nadine Melenhorst – Nine Star Ki Nederland

sept. ‘20

Een aantal mooie gesprekken met Christian gevoerd waarbij zij snel de link legt met het groter geheel en jezelf in staat stelt om de zaken die gebeuren in een logisch verband te zien. Dit geeft energie en inzicht waardoor ik op eigen kracht stappen kan zetten en vertrouwen kan hebben in dat wat er gebeurt. Inzicht in de energie, dat een jaar heeft op je karakter, is verhelderend. Het geeft inzicht in wat je onbewust voelt maar waar je geen grip op krijgt. Wetende wat de energie is en hoe het samenwerkt met je karakter, geeft berusting en acceptatie. Heerlijk om op die manier over je blokkades, uitdagingen en sterke punten met Christian te spreken.

Esther Ruis

augustus ‘20

Ik heb een mooie en uitgebreide beschrijving van mijn 9*ki-reeks gekregen met veel inzichten en vooral veel impact. Christian weet je op scherpzinnige wijze mee te nemen in je eigen onderzoek en razendsnel de verbanden te leggen tussen je persoonlijke kenmerken, die van je omgeving en je eigen issues.
Zij koppelt dit op een hele fijne manier terug, met veel passende metaforen en handvatten die echt een meerwaarde zijn en toepasbaar. Dit is wat ik iedere vrouw gun om zich weer meer bewust te worden zichzelf.

Dianne van der Poel

aug ‘20

In de gesprekken met Christian komen de kaarten op tafel te liggen. Zij weet helder en recht door zee de dingen boven water te krijgen en je te helpen in de spiegel te kijken. Ze doet dit op een respectvolle manier en helpt je de dingen op een rijtje zetten, die dingen die je eigenlijk diep van binnen al weet, maar zelf nog niet kan zien. Dan blijft er voor mij maar één ding over en dat is zien, waarnemen, voelen en het proces aangaan. Dat zorgt voor meer overzicht  en een opgeruimd gevoel.

Saskia Frankhuisen

juli ‘20

Al 15 jaar maak ik in mijn leven de ontwikkelingen op het levenspad van Christian mee, en nee ik ben zeker niet onbevooroordeeld, maar ik denk wel dat ik een duidelijk beeld heb van waar zij voor staat, wat zij kan en zeker ook wat zij anderen te bieden heeft.

Christian staat voor mij symbool voor de mens die altijd nieuwsgierig, open minded en open hearted, enthousiast en betrokken is en niet gaat voor minder dan 100%. Echter waar zij wat mij betreft in excelleert is het toepassen van het geleerde, het leggen van verbanden tussen de verschillende invalshoeken en waarnemingen en het omzetten in een helder beeld en advies.

Door haar ruime blikveld en persoonlijkheid is zij in staat om anderen op verschillende manieren naar zichzelf en hun situatie te laten kijken en hen daarin te vergezellen. Zij neemt de verantwoordelijkheid en de te nemen stappen daarin niet over van de ander, maar blijft altijd betrokken en aanspreekbaar.

Als levenspartner, en mijn 8-aarde, word ook ik geregeld uitgedaagd om uit mijn comfortzone (Christian noemt dit ‘mijn grot’) te stappen en nieuwe zaken te onderzoeken en ervaren. Door het inzicht in mijn Nine Star Ki-reeks, en die van haar, hebben wij een nog groter gezamenlijk beeld, meer begrip en vertrouwen gekregen om onszelf, maar ook elkaar te verstaan, te begrijpen, te ondersteunen en ook de ruimte te geven. Niet alles wat onze levenswandel bracht kon ik direct kwijt en/of heb ik direct toegelaten maar door inzicht in onze Nine Star Ki-reeksen begrijpen wij dat nu veel meer. Voor mij is er meer rust en acceptatie gekomen voor wie ik ben, wat ik doe en hoe ik dat doe en wat ik nodig heb.

Ik wens iedereen de ontwikkeling toe die ik het afgelopen jaar heb doorgemaakt met Nine Star Ki.

Dat pad en proces, met Christian aan de zijlijn, om in de spiegel te kunnen kijken en echt te durven zien wie je bent en te worden wat je van nature bent. Het is spannend, fijn, emotioneel, hard werken, maar het is niet voor niets, Nine Star Ki maakt het verschil.

Frank de Vos

juli ‘20

Nine Star Ki heeft voor mij het licht laten schijnen op een aantal van mijn valkuilen wat ik heel verheldert vond. Nu begrijp ik beter waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe of niet. Het heeft mij ook laten zien waar mijn tegenstrijdigheden liggen en de weerstanden die ik dan ervaar.

Christian weet als geen ander de vraag te stellen achter de vraag en vraagt dieper door totdat je bij de kern van het probleem uitkomt. Ze kan zich op een positieve manier met je verbinden om je te begeleiden en ze kan de dingen heel helder en duidelijk aan je uitleggen.

Stella Stok

juni. ‘20

Gratis 30 minuten gesprek

Fijn als we even contact kunnen hebben voor een leuke eerste kennismaking.

In dit gesprek kun je jouw situatie schetsen en kan ik je vertellen hoe Nine Star Ki jou hierbij kan ondersteunen.