Over mij

Christian Domselaar

Coaching 2.0

Niets is fijner dan echt gehoord, gezien en gewaardeerd te worden om wie je bent.

Ik vind het belangrijk in deze hectische veeleisende maatschappij, die zoveel van hardwerkende moeders en vrouwelijke ondernemers vraagt, dat we weer terug mogen naar bewust leven met en volgens de natuur, jouw eigen natuur. Empowerment vanuit de vrouwelijk kracht, live your true story.

Voor mij is het fijn als ik me kan verbinden met mensen en mijn kennis en ervaringen met humor en veel beeldspraak kan delen. Dit op een ondersteunende, begripvolle, maar ook scherpzinnige en analytische wijze doen in combinatie met mijn hoogsensitiviteit, ligt volledig in mijn Nine Star Ki-reeks besloten en dat is wat het ik liefste doe.

Ik wil jou met de methode Nine Star Ki helderheid, inzichten en begrip bieden in en voor jouw eigen situatie.

Je meenemen in je eigen onderzoek in het waarom, hoe en wat in jouw leven.

Ik bied je tools en handvatten die betrekking hebben op jouw situatie en die toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Samen meer begrip voor jouw eigen specifieke behoeftes, je kwaliteiten en je valkuilen

Wil jij  weten wat Nine Star Ki voor jou kan doen,
vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan.

Geven en nemen

Nine Star Ki heeft mij zoveel gebracht, vooral het deel ‘nemen’ in het principe geven en nemen. Echt ervaren en begrijpen dat, als ik geen zorgdraag voor datgene waar ík behoefte aan heb, ik deze vraag zeker niet bij de ander kan neerleggen, dit heb ik zelf te doen. Dat klinkt heel logisch, maar in de praktijk liggen de o zo vileine afleidingen, verwachtingen en afschuivingen op de loer.

Dit en nog meer in Nine Star Ki is wat ik iedere hardwerkende moeder en ondernemende vrouw gun om te ontdekken. Om naast alle rollen die zij vervullen en alle ballen die zij hoog hebben te houden, te weten en te begrijpen hoe je dat dan het beste doet volgens je eigen spelregels. Zodat je zelf weer de moed terugkrijgt en plezier blijft houden in dat wat je doet en hoe je dat doet zonder in te boeten op je eigen kracht.

“Je moet niet altijd vooraan staan,
het vraagt wel moed om vooraan te staan,
dan ben je de overtreffende trap,
moeder.”

Christian Domselaar

Door de jaren heen

Als kind vroeg ik mezelf al af waarom mensen de dingen doen zoals ze ze doen, terwijl dat vaak helemaal niet overeenkomt met hoe ze zich voelen en gedragen.
Ik was daar toen al heel sensitief voor en ben vanaf mijn 25e dit in mezelf gaan onderzoeken door het volgen van opleidingen binnen de alternatieve geneeswijzen. In 2001 studeerde ik af als reflexzonetherapeute en startte ik mijn praktijk. In de jaren daarna heb ik nog andere opleidingen, workshops en cursussen gevolgd om bij te scholen en mijn praktijk uit te breiden, zoals neuro-reflexologie, toegepaste kinesiologie, ademcoach en verschillende vormen van massages ed.

To be or not to be…

Door verschillende life-events moest ik stoppen met mijn praktijk. Ik verloor een tweeling, ben gescheiden, moest verhuizen en raak 3 x achter elkaar mijn baan kwijt door reorganisaties. Langzaam gleed ik af de diepten van het leven in. Ik ken de klappen die het leven kan uitdelen, been there, done that.
Mijn leven bleek een bumpy-road met meer 12 ambachten 13 ongelukken dan me lief was en
iedere keer als ik zelf echt een beslissing nam, om datgene te doen wat ík wilde, werd me de pas afgesneden door andere situaties en kwam ik er weer niet aan toe.

Vorig jaar kwam ik in aanraking met Nine Star Ki en werd het me heel helder en duidelijk hoe ik als persoon het beste functioneer. Dat ik, vanuit de oosterse filosofie, uit verschillende elementen besta, waaronder 1-water. Ik begreep direct het verloop van mijn leven, wat viel er veel op zijn plek. Ik had tot dan toe al mijn hele leven tegen de stroom in gezwommen of me laten leiden door de stroom in dat wat anderen nodig hadden of van mijn wilde.

Nu weet ik wat ík nodig heb en waarom. Nu weet ik wat ík wil doen en wat ík daarvoor nodig heb. Dit was zo’n bizarre ervaring. Hoe kon dit, met alleen maar getallen beschrijven? Hier moest ik meer van weten, ik was om…, ik heb de opleiding gedaan en now I’m hooked.

Gratis 30 minuten gesprek

Fijn als we even contact kunnen hebben voor een leuke eerste kennismaking.

In dit gesprek kun je jouw situatie schetsen en kan ik je vertellen hoe Nine Star Ki jou hierbij kan ondersteunen.