Nine Star Ki

Dit is Nine Star Ki

Zo oud als…

Nine Star Ki is een eeuwen oude vorm van oosterse astrologie en vindt zijn oorsprong in de Feng Shui, het principe yinyang en de 5-elementen. Feng Shui wordt gebruikt om huizen te bouwen op de juiste plek, in de juiste richting en met de juiste inrichting, maar gaat ook over de personen die erin komen te wonen.

Nine Star Ki is dat gedeelte in de Feng Shui wat over de personen gaat, over hoe je bent, hoe je je gedraagt, hoe je handelt en overkomt. Het geeft je jouw blauwdruk in wie je van nature bent.

“Maar wat heeft dat met astrologie te maken”, zou je zeggen. “Nou”, letterlijk vertaald betekent Nine Star Ki, Negen Sterren Ki, de energie gegeven vanuit 9 sterren.

Tot aan de sterren…

Vroeger gebruikte men ’s nachts de sterren om op te navigeren, maar ook voor verhalen, wijsheden en de energetisch kracht ervan.

De Grote Beer, oftewel het Steelpannetje, staat hierin centraal. Deze staat tussen de twee grote sterren Polaris en Vega in, dat zijn in totaal negen sterren.

De jaarlijkse en maandelijkse stand van het Steelpannetje ten opzichte van Polaris en Vega, zorgt ervoor dat wij geboren worden met een Nine Star Ki-geboortereeks. Deze geboortereeks bestaat altijd uit 3 getallen.

5-elementen

De oosterse geneeswijzen en filosofieën, zo ook Nine Star Ki, werken in basis met de 5-elementen, te weten: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. De 9 getallen, 1 tot en met 9, die worden gebruikt in de Nine Star Ki vallen allemaal onder één van deze elementen.

Hierdoor kun jij erachter komen welke elementen bij jou het meest actief zijn.

Waar word je echt blij van?

Weet jij eigenlijk wat jou drijft in het leven en wat bij jou past?

Weet jij waarom situaties zich steeds herhalen in jouw leven?

Weet jij wat de valkuilen zijn vanuit je bedrijf?

Waar heb jij echt behoefte aan, doe je dat ook en krijg je dat ook?

Weet je dat ook van je partner en/of je kinderen?

Dit zijn een paar vragen waarop Nine Star Ki je antwoord geeft, maar er is veel meer.

Gratis 30 minuten gesprek

Fijn als we even contact kunnen hebben voor een leuke eerste kennismaking.

In dit gesprek kun je jouw situatie schetsen en kan ik je vertellen hoe Nine Star Ki jou hierbij kan ondersteunen.